Gastouder Het Vossenhol

 

  In mijn liefdevolle huis voelt uw kostbaarste bezit zich altijd thuis!

Ik ben Amanda Vos, En ik ben geboren op 15 April 1996.
Ik ben de jongste van het gezin en ik heb nog een oudere broer die al op zichzelf woont met zijn gezin.  

Ik woon samen met mijn vader en moeder in Tiel.  De opvang vind plaats in het huis van mijn ouders, waar ik alle vrijheid heb om de kindjes te verzorgen. Verder hebben wij twee  konijntjes genaamd Buddy&Luna!  Ook hebben wij schapen, alleen deze staan niet bij ons thuis maar in de wei in Kapel - Avezaath.

Het Vossenhol is gevestigd in het centrum van Tiel in de Hogestraat.

Ik heb mijn diploma Helpende zorg en welzijn behaald .En ik wist daarna precies wat ik wilde gaan doen, Ik wilde mijn eigen bedrijf startten in de gastouderopvang.  Nu ben ik sinds 1 September 2015 begonnen met mijn eigen gastouderopvang, Ik heb ook mijn Kinder EHBO  en reanimatie behaald. En ik ben pedagogisch gastouder.

Ik ben dol op kinderen en daarom vind ik dit werk ook heel erg leuk en begin ik elke dag weer met een brede lach. ik heb in mijn opleiding stage gelopen bij een gastouder in het eerste jaar, in het tweede jaar heb ik stage gelopen bij een kinderdagverblijf en daar heb ik veel ervaring op gedaan,Mijn trots! 

Ik werd gevraagd door uwv of ik mijn verhaal wilde doen aan de krant de Gelderlander volgens hun was mijn verhaal zo bijzonder dat ik ondanks mijn handicap toch een eigen bedrijf ben gaan starten, en mijn liefde voor kinderen toch kan laten zien. ondanks dat ik met mijn handicap alles kan heeft de buitenwereld vaak z'n woordje klaar. Ik wil met dit artikel laten zien dat ook mensen met een handicap kunnen werken en gewoon zoals andere mensen behandeld moeten worden!  Laat diegene eerst zien wat hij/zei wel kan voordat je oordeelt! 

De foto bij de krant. 

ONZE  STAGIAIRE!

Ik ben Joëlle Hommersom, 17 jaar oud en ik woon in Tiel. Ik studeer aan het ROC Rivor in Tiel aan de opleiding Dienstverlening Helpende Zorg niveau 2. Ik kom vanaf na de herfstvakantie stage lopen bij het Gastouderopvang Het Vossenhol. Ik heb er onwijs veel zin in en kijk hier ook zeker na uit! Ik hoop hierbij ook écht een vertrouwelijke band op te bouwen met de kinderen en met mijn lieve stagebegeleidster Amanda Vos. Tot snel!