top of page

Ik ben Amanda Vos, En ik ben geboren op 15 April 1996.

Ik ben de jongste van het gezin en ik heb nog een oudere broer .

Ik woon samen met mijn vriend  in Tiel aan de Papesteeg, Verder hebben wij een konijntje genaamd Luna en een hond Bibi. Ook hebben wij schapen, alleen deze staan niet bij ons thuis maar in de wei in Kapel - Avezaath.

Het Vossenhol is gevestigd net buiten het centrum van Tiel in de Papesteeg.

Ik heb mijn diploma Helpende zorg en welzijn behaald .En ik wist daarna precies wat ik wilde gaan doen, Ik wilde mijn eigen bedrijf startten in de gastouderopvang. Nu ben ik sinds 1 September 2015 begonnen met mijn eigen gastouderopvang, Ik heb ook mijn Kinder EHBO + reanimatie behaald en volwassen EHBO + reanimatie . Dit word om de 2 jaar herhaald. En ik ben pedagogisch gastouder. Ik probeer ook verschillende cursussen te volgen om bij te blijven in het vak.

Ik ben dol op kinderen en daarom vind ik dit werk ook heel erg leuk en begin ik elke dag weer met een brede lach. ik heb in mijn opleiding stage gelopen bij een gastouder in het eerste jaar, in het tweede jaar heb ik stage gelopen bij een kinderdagverblijf en daar heb ik veel ervaring op gedaan,

en nu run ik al sinds 2015 een goed lopend bedrijf met veel lieve kindjes. die elke dag met plezier binnen komen, en aan het eind van de dag niet weg willen. 

Mijn trots! 

Ik werd gevraagd door uwv of ik mijn verhaal wilde doen aan de krant de Gelderlander volgens hun was mijn verhaal zo bijzonder dat ik ondanks mijn handicap toch een eigen bedrijf ben gaan starten, en mijn liefde voor kinderen toch kan laten zien. ondanks dat ik met mijn handicap alles kan heeft de buitenwereld vaak z'n woordje klaar. Ik wil met dit artikel laten zien dat ook mensen met een handicap kunnen werken en gewoon zoals andere mensen behandeld moeten worden! Laat diegene eerst zien wat hij/zei wel kan voordat je oordeelt! 

De foto bij de krant. 

Wat vind ik belangrijk?

Ik vind het erg belangrijk dat een kind "kind" kan zijn ,ze moeten lekker hun zelf kunnen zijn. Springen, klauteren en klimmen, en vies worden dat hoort er natuurlijk ook bij! ik wil het kind een liefdevolle opvang bieden. Hen een plekje te geven waar ze zich veilig voelen.

Maar ook op momenten dat een kind boos, verdrietig of blij is krijgt het de juiste aandacht. Ook vind ik het belangrijk dat een kind op een speelse manier iets leert. Wij hebben een mooie bolderkar waar wij ook vaak zingend mee rond rijden . knutselen doen we hier ook erg vaak, spelletjes en tekenen hoort er natuurlijk ook bij . Maar ook vind ik het erg belangrijk dat een kind lekker vrij kan spelen , en dit probeer ik dan ook te combineren. Structuur en Normen en waarden vind ik ook erg belangrijk en ik probeer dat ook zoveel mogelijk bij te brengen. 

mocht u erg nieuwsgierig zijn geworden. kijk dan ook eens voor onze mooie creaties op onze Facebook pagina. 

bottom of page